Vlees verkoop

Op onze zorgboerderij verkopen we vlees van eigen vee. U kunt bij ons natuurlijk rundvlees kopen.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om een vleespakket van rundvlees te kopen, van dieren die in onze eigen weilanden grazen.  Op deze landerijen groeien allerlei kruiden die de koeien met smaak eten. En deze smaak vindt ú weer terug in het vlees. In de winter krijgen de dieren hooi en kuil van dezelfde weilanden als voedsel. Bovendien krijgen de dieren op onze boerderij alle tijd en ruimte om te groeien. Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede.

Er vindt een selectie onder de koeien plaats om te zien welke geschikt zijn om in de vleespakketten verwerkt te worden. Dit doen we om de kwaliteit en smaak van het vlees te kunnen waarborgen. Het vlees wordt na het uitbenen direct verpakt door een vakkundige slager uit de omgeving. Dit gebeurt in porties. Alles wordt voorzien van een sticker waarop het soort vlees, gewicht en de verpakkingsdatum staat. Hierna wordt het vlees direct ingevroren, zodat de kwaliteit gehandhaafd blijft.

Het vlees van de koe wordt naar verhouding verdeeld. In het pakket zit dus o.a. biefstuk, entrecôte, gehakt, runderworst, hamburgers, , magere runderlappen, sucadelappen, soepvlees etc.

 

De pakketten kunnen dagelijks, op afspraak, worden afgehaald. Om een afspraak te maken kunt u via mail of telefonisch op nummer 06-10982781 contact opnemen. Eventueel kan er thuis bezorgd worden. 

Betaling en prijzen
Keuze 1: 5 kilo Rundvlees (à 12,50,- p/kg) voor € 62,50,-
Keuze 2: 10 kilo Rundvlees (à 15,- p/kg) voor € 125,-

Betaling contant of per bankoverschrijving:

 

Vleespakketten

Let op; zo lang de voorraad strekt!

Standaard rundvleespakket 10 kg
€ 125,-

Een standaard vleespakket bestaat uit:

-       Gehakt

-       Worstjes

-       Hamburgers

-       Bieflappen

-       Biefstuk

-       stoofvlees

-       Baklappen